Programi online

 

Ne dopustite da vas ove okolnosti vrate na početak

Zabrana izlaska iz topline doma uzrokovane pojavom COVID-19 virusom natjerala nas je da razmislimo kako i na koji način nastaviti pružati usluge i održati zadovoljstvo članova

"I dok KORONA traje, trening ne staje"
Martin G.
"Dok su svi u banani i ne mogu vani uz online trening smo u formi i zdravi"
Perica B.
 

Organiziraj videokonferencijski sastanak, live trening ili postavi svoj program


Platforme kreirane za učenje na daljinu, svoju primjenu, osim u odgoju i obrazovanju, imaju u provedbi programa organizacija civilnog društva. Platforma online.e-udruge.eu primjenjiva je za provedbu sportskih, kulturnih i drugih programa koje provode klubovi, udruge, društva, zajednice, savezi.


Unutar nje, moguće je kreirati programe u online okruženju čiji se sadržaji otvaraju po unaprijed utvrđenom rasporedu (vremenskom ili nakon što polaznik izvrši pojedinu aktivnost), ali i provesti sastanak ili live trening koristeći videokonferencijski alat (virtualna soba).


Unutar vašeg dijela platforme kojim upravljate, možete strukturirat i simulirat proces, npr. treninga, ubacivanjem linkova na unaprijed pripremljene video materijale (pohranjene na vimeo-u ili you tube-u), datoteke sa pripremljenim sadržajima u različitim formatima (word, ecxel, pdf ili neki slikovni format), uputa za provedbu, ali i anketa kojim tražite povratnu informaciju o provedenom


Videoupute za korištenje usluge fit@home e-udruge
Edukacijski program

Za nove korisnike usluga, keirali smo online program "Kako koristiti fit@home e-udruge"
Uvjeti korištenja i cijena usluge: ovisno o terminima, broju grupa...


*Promotivno razdoblje (svi korisnici koji se u ime klubova/udruga/saveza) registriraju za korištenje usluge "fit@home e-udruge" zaključno s 18. travnja 2020. godine ostvaruju sljedeće mogućnosti:

- pregled edukativnog programa Kako organizirati online poslovanje? putem platforme fit@home e-udruge (trajno)
- otvaranje kanala sa nazivom pravne osobe kojega mogu koristiti u svrhu provedbe aktivnosti kluba u online okruženju sa vlastitim članovima (trajno)


Ukoliko vam trebaju dodatne informacije, nazovite +385 98 286 479 ili pošaljite upit na mail: eudruge@gmail.comPrijava