Kreiranje uplatnica članarina/kotizacija i način praćenja izvoda – upute za korištenje app
December 4, 2018
Financije – upute za korištenje app
December 4, 2018

Korisni savjeti za korištenje app.e-udruge.eu – 6. dio

Unutar ovih uputa pojašnjeno je sljedeće: kreiranje evidencija, predlošci, kreiranje dokumenata, kalendar

Ukoliko ste uspješno izvršili prethodnih pet koraka (vidi upute: Registracija udruge ,  Postavljanje profila udruge , Postavljanje profila članova , Upravljanje članovima i Kreiranje uplatnica članarina/kotizacija i način praćenja izvoda) u sljedećem koraku prikazati ćemo korisne savjete prilikom kreiranja raznih evidencija, kreiranje i korištenje predložaka kao i kreiranje podsjetnika unutar kalendara kako bi ste mogli u potpunosti iskoristiti sve mogućnosti aplikacije. 

Koraci:

  • Kreiranje novih evidencije vrši se na jednostavan način kroz podmeni Evidencije, pritiskom na dodaj novu evidenciju. Ova funkcionalnost ujedno i omogućuje slanje obavijesti članovima na koje se ta evidencija odnosi, bilo da se radi o nadolazećem natjecanju ili isteku liječničkog pregleda, a unosom je povezana i sa kalendarom te evidencijama unutar modula Članovi.
  • Unutar podmenia Dokumenti dostupni su razni predlošci, a moguće je unijeti i vlastite. Ovaj modul omogućuje arhiviranje izrađenih dokumenata kao i mogućnost izrade novog preko već postojećeg kao i ispis na memorandumu udruge/kluba.
  • Korištenjem Kalendara moguće je kreirati različite događaje koji se odnose na aktivnosti udruge/kluba, a sam kalendar je vidljiv na ulaznoj stranici aplikacije. Povezanost Knjige izlaznih računa i Izvoda banke omogućava korisnicima aplikacije siguran podsjetnik na financijsko poslovanje.

Dodatna pogodnost app.e-udruge.eu:  Aplikacija e-udruge omogućava odgovornim osobama u klubovima i udrugama izradu i arhiviranje različitih dokumenata, izradu raznih evidencija te obveza koje su vezane za određene vremenske rokove čime mogu biti su sigurni u pravovremenost izvršavanje planiranih aktivnosti što dodatno olakšava poslovanje.

Cjelovite upute preuzmite ovdje!

 

Comments are closed.

Prijava